Viktiga valfrågor

Hjääääälp - jag vill flytta till USA!!!!! eller...tja, jag vill väl egentligen inte bo där, men jag vill kunna åka dit och handla, för de har inte bara dyra boutiqer på Fifth Avenue i NY eler Rodeo Drive i LA, utan de har en massa superbilliga och snygga kläder också. På lågpriskedjan Target hittade jag t ex dessa skitsnygga ytterplagg, och inget av dessa kostade över $40(!!!!)
Target-ylleTarget-skinnjacka
Target-mockaTarget-jacka2
Target-jacka1
Nu vet jag ju inte hur bra kvalitet de har, men det skiter jag i, för det är ju bara att slänga bort och köpa nytt om de går sönder. Det är ju valår i år, så jag ska försöka ta reda på vilket parti som förespråkar en omedelbar flyttning av Sverige så att det hamnar närmare USA....för nog måste väl ändå något politiskt parti ha tagit upp denna akuta fråga?! Säg inte att de fortfarande tjafsar om Vård, Skola, Omsorg?!!! ;-)


Kommentarer
Postat av: Vera

Jag älskar Target!!!!!!!!!! När de har rea kan man hitta fantastiska kläder för bara ett par dollar. Nästan en hel garderob för en hundring om man har tur. Det kallar jag rea!

2006-01-27 @ 12:56:39
Postat av: lulle

Targets kläder är både fula och av dålig kvalite. Visst är det billigt men inte utan anledning det dom säljer är trotts allt skräp.

P.s. Bor 2 min från en target

2006-02-12 @ 15:42:41
Postat av: Agneta

Jag misstänkte nästan det - tack, det känns lite bättre nu...fast det är klart - jag är i alla fall ruggigt avundsjuk på er som har GAP, Banana Republic, French Connection, Oasis m.m m.m ;-)

2006-02-13 @ 20:12:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0