Agneta - nu ännu bättre

Höstarna innebär för mig alltid en andra chans efter den misslyckade och ohälsosamma våren och sommaren. Nyårslöftena att gå ner i vikt, äta hälsosammare, börja motionera (och tycka om det) och få en bättre ordning på mitt sociala liv samt en helrenovering av mitt stökiga hem, visar sig redan i mitten av januari vara helt ouppnåeliga. För det är inte en snyggare kropp/rikare umgängesliv/snyggare hem jag egentligen är ute efter, det är Agneta - New and Improved jag vill ha.
Jag gillar egentligen Agneta...men hon skulle kunna vara mycket bättre.
Varför kan hon inte börja ta långpromenader 3ggr i veckan som jag sagt åt henne så himla många gånger?! ..och varför skärper hon inte till sina matvanor och gör stor-kok på helgerna som ger hemlagad mat som räcker hela veckan istället för att panikköpa dyra och onyttiga middagar på väg hem från jobbet?! .....och varför kan hon inte röja upp hemma så att det alltid är lika fint som precis innan hon ska få gäster?!

Nä, jag börjar faktiskt bli lite less på gamla Agneta så det är bäst hon skärper sig i höst....annars.....

...fast jag promenerade faktiskt en timme på lunchen - det kanske är början på mitt nya, aktiva, hälsosamma och lyckligare liv....eller?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0