Suspekta kolhydrater och brödracism
För bara 15 år sedan fanns inte begreppet "vitt bröd", eftersom vitt bröd var regeln och mörkt bröd snarare kunde betraktas som lite suspekt.
På förmiddagsfikat idag bestämde jag mig för omväxlings skull för vitt bröd ist f de grova mörka som jag brukar välja, och plötsligt kände jag mig så dekadent - när slutade vi äta vitt bröd?
...och varför känns det snudd på omoraliskt att då och då smyga åt sig fullkornsfritt bröd?
På förmiddagsfikat idag bestämde jag mig för omväxlings skull för vitt bröd ist f de grova mörka som jag brukar välja, och plötsligt kände jag mig så dekadent - när slutade vi äta vitt bröd?
...och varför känns det snudd på omoraliskt att då och då smyga åt sig fullkornsfritt bröd?
Kommentarer
Postat av: Anette
Jag äter nästan enbart vitt bröd. Har inte ett DUGG dåligt samvete för det : )
Postat av: Agneta
Åååh vad härligt att höra - nu törs jag också....för det är ju faktiskt godare!
Trackback