Mer än bara en sommarförkylning

Jag har testat både Echinagard, Kanjang och någon konsitg hostmedicin med murgröna (är inte det giftigt?) men ändå sitter jag fortfarande här och hostar och snorar och baljar i mig Alvedon Brus i mängder utan märkbart resultat. Mina kollegor står numera och pratar med mig på 4 meters avstånd och ser lite lagom besvärade ut såhär strax innan midsommarfirandet - förkylningar är tydligen ingen kontaktskapande egenskap såhär i början av sommaren.
Nåväl - snart väntar ännu ett Apoteksbesök och denna gång är jag övertygad om att hitta den magiska dunderkuren mot allt detta elände.

Jag undrar dock vilken medicin det finns mot min andra åkomma - jag har fastnat i mobilspelsträsket. Det började helt oskyldigt på en mördande tråkig bussresa från Sundsvall. Halvvägs hem hade jag läst alla tidningar och hade ytterligare 2 timmars stirrande på de förbipasserande granarna framför mig när jag ledsnade och började pilla med min mobil. Jag hittade High Roller Casino - en pokerturnering som jag började leka lite med.

När bussen stannade vid Umeå busstation hade jag fortfarande tummen klistrad på "satsa"-knappen. Numera sitter jag med mobilen i soffan och fortsätter spela under reklampauserna. Det är en turneringen i Texas hold'em och varje spelomgång möter man 4 andra spelare som alla har $1000 att spela för. Mitt saldo just nu är 385162 och jag sitter och svär åt Henrik - en låtsasspelare som blivit min ärkenemesis. Varje gång jag har triss har Henrik stege och när jag får färg har Henrik en högre färg. För ett tag sedan fick jag en superfin kåk men Henrik, den lille turgubben, lyckades naturligtvis få in ett fyrtal(!!!) Men jag ska minsann ta honom, även om jag tvingas jobba på det hela natten.

Det kanske är bäst att skaffa sig ett högkostnadskort på Apoteket - jag behöver nog många mediciner........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0