Komparativa nackdelar

Jag vet inte varför jag ofta får behovet att jämföra mig och mitt liv med andra och deras liv - jag kanske vill ha en värdemätning på hur lyckad/cool jag är. Det tråkiga i detta är dock att jag alltid lyckas jämföra mig med fel personer. Jag hittar alltid någon som är smalare och snyggare, någon som har ett roligare jobb/bättre betalt jobb/coolare jobb, någon som har en lyckligare familj och någon som lever ett bättre liv helt enkelt.

Dagens demoraliserande jämförelse är med Maria Agrell , vars blogg jag hittade när jag sökte efter roliga aktivitetstips i Barcelona. Hon är en svensk kvinna som bor med sin man och sina två barn i det über-coola Barcelona där mannen driver eget företag och hon skriver en bok och går på coola klimatkonferenser och engagerar sig i viktiga samhällsfrågor...*suck*
image424image425

Jag har dock bestämt mig för att hon i alla fall säkert lider av mjäll och kluvna hårtoppar ;-)

Kommentarer
Postat av: Maria i Barcelona

Nä, håret är fint, varken mjäll eller risigt hår. Däremot har jag ont i knäna och många rynkor i pannan. Och jag brukar skrika fula ord helt hysteriskt till både make och barn när jag blir arg på dem. Även när andra hör på.

Dessutom är jag dålig på att laga mat och dricker hellre öl på strandcaféet än leker i sanden med ungarna ;)

2008-05-01 @ 21:49:56
URL: http://www.agrell.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0