Knäppa dagar och stackars mig

Vissa dagar känns det som om någon är ute efter en. Dagen började bra - det var min lilla Ellas 1-årsdag, så jag gjorde lite gott fruktmos till henne och gav henne en present som hon fick öppna och leka med. På förmiddagen kom min mamma över med fler presenter till henne och sen tog vi en härlig promenad i det underbara vintervädret (strålande solsken och 3-4 minusgrader). Strax efter lunch försvann solen och det blev plötsligt snöoväder, Jakob ringer hem och berättar att mina skalfasader inte kommer att vara färdiga på onsdag och knappast heller på fredag nästa vecka, utan jag måste troligast vänta till veckan därpå. Ella märkte hur upprörd jag blev och började gallskrika och som grädde på moset (var kommer det läskiga uttrycket ifrån - åt man verkligen grädde på mos?!!!) fick jag en ruggigt otrevlig mensvärk som krävde tre Alvedon för att vilja ge med sig - dj-la skitdag!!!!

...och så fick jag veta att anledningen till att Lost uteblev igår var för att ge plats åt Medium, vilket jag - naturligtvis - missade!!!! Och till råga på allt måste jag, som utlovat, hitta dagens ljuspunkt....hmmm....fåsenu....Jo, jag städade lägenheten idag och det blev jääääättefint! ...och sen fick jag blommor av min omtänksamme man som inte kunnat undgå att höra hur fruktansvärt besviken jag blev på uteblivandet av skalfasaderna (jag är nämligen sällan speciellt blygsam när jag uttrycker mitt missnöje;-)


Bildpublicering

Visst känns det fantastiskt befriande att Hagamannen nu sitter där han hör hemma, men jag vet inte om jag tycker att Expressen gör rätt som publicerar bilden. Hur ska hans stackars sambo känna sig...för att inte tala om hans barn - det kan ju inte kännas så skojigt att ha en våldtäktsman som pappa, än mindre en rikskänd serievåldtäktsman.


Mobiltelefoner man måste ha och böcker man inte behöver läsa

Nu har det alltså hänt igen - jag har blivit käääääär....i en mobiltelefon. Min stormande förälskelse i den blommiga Siemens CL75 ledde till att jag tvingades köpa den i somras, vilket underlättades av att den bara kostade 1995 kr. Min nya kärlek är betydligt dyrare och kostar 3 500, vilket ju är lika bra för min regel är att man måste ha sin mobil i alla fall två år innan man får köpa ny - usch vilken knäpp regel!

Hjälp vad skönt det känns att läsa någon annan som sätter ord på ens egna tankar - i DN finns en jättebra recension av Ebba von Sydows nya bok, vilken knappast kan betecknas som en milsten i svensk litteraturhistoria.

Dagens ljuspunkt blir, naturligtvis, gripandet och anhållandet av Hagamannen - äääääntligen!! Jag blir bara så himla nyfiken på vem han är, hur han kunde göra det han gjort....och om någon misstänkt honom tidigare.


Crazy-heter och krystade ljuspunkter

Vad obehagligt det blir när folk tror att det är charmigt att vara lite Desperate Housewives-crazy i verkliga livet. Femmans DH-sajt har börjat med en bikt-funktion, där tittarna ska få berätta om knasiga saker de gjort, men det blir bara sååå läskigt när det är verklighet. Kvällens avsnitt var annars riktigt bra, men det börjar kännas jobbigt med Brees bråkiga tonårs-son - han känns ju bara för hämndlysten och dj-lig.

...och det var f-n på tiden att Lorelai och Rory återförenades i Gilmore Girls - femman har visat återföreningsklippet i programtrailrar ända sedan mitten av februari(!!!!) Men varför....varför måste nu Luke helt plötsligt få en tonårsunge som han inte visste om?! Det kändes såååå himla krystat och fantasilöst!

Nåväl - här ute i den riktiga världen utanför Wisteria Lane och Stars Hollow är livet inte riktigt lika komplicerat....även om jag får lida minst lika mycket som stackars Bree eller Susan i DH eller som Lorelai i GG. Idag fick jag nämligen höra två supertråkiga nyheter, som båda medför ytterligare lidande för stackars mig. Först fick jag höra att mina nya skalfasader inte kommer att bli klara förrän onsdag nästa vecka och sedan får jag veta att jag måste ta bort provisoriet på tänderna och borra bort lite mer av mina ursprungständer för att fasaderna ska få plats...*dubbelsuck* Men, men jag ska hålla mitt löfte om att hitta ljuspunkter varje dag. Idag blev jag glad över....över.....jo, över att vi bestämde oss för att köra till IKEA i Sundsvall nästa vecka. Jag har blivit så himla less över att det knappt går att beställa något alls över nätet, så nu åker vi utan Ella och med en stor bil, så att många kassar får plats - tjohoooo!!


Extreme Makeover...light

Jag genomgår just nu värsta Extreme Makeover´n....fast i light-version. Det är inte precis ansiktslyftningar, fettsugningar eller bröstförstoringar men väl skalfasader på tänderna. Tandläkaren har slipat bort stora delar av mina gul-aktiga tänder men jag var absolut inte förberedd på vad jag skulle få se i spegeln. Jag trodde han skulle ta bort lite av framsidan på tänderna, så att de liksom blev tunnare, men han slipade även bort en stor del av sidorna också. Jag såg precis ut som en sån där skräck-bild av hemlösa eller knarkare - det var bara några koner som utgjorde framtänderna på mig och jag började storböla. Jag fick dock provisoriska framtänder, men dessa är bara limmade med någon konstig gegga, så jag får inte tugga på hela veckan. Nu får jag alltså gå omkring med de gulaktiga provisoriska lim-tänder till på fredag, när jag ska få mina nya fasader. Det känns visserligen spännande, men samtidigt jätteläskigt att gå omkring och vara livrädd för att de limmade tänderna ska lossna och avslöja mina små huggtänder. Jag ska försöka träna på positivt tänkande och se fram emot fredag istället för att gå omkring i skräck - det ska bli skönt att få nya vitare och jämnare framtänder på fredag. Det kostar väl visserligen en hel del, så det underlättar om man - som jag - är gift med sin tandläkare. Då har man ju också någon man kan bråka på om det skulle bli några problem under veckan ;-)

Jag ska varje dag denna vecka komma med ett positivt budskap - dagens är att jag känner mig upprymd inför fredagens nya tänder, och är jätteglad att jag inte är hemlös eller knarkare, för de har nog inte råd med skalfasader...om de inte är gift med en tandläkare, vill säga. Nä, nu måste jag leta upp några goda sopp-recept ;-)


Dagen efter

Det var jättekul att gå ut igår och jag klarade mig faktiskt ända till 23.30 innan jag ville gå hem. Jag tycks dock ha drabbats av en smärre förkylningsbacill av något slag, för jag kände mig yr och lite sluddrig i slutet av kvällen och i morse, när jag vaknade, hade jag en ruggig andedräkt och en envis huvudvärk. Det är väl kanske något av de där virusen som går nu, antar jag. Jag vet att det är viktigt att dricka när man är förkyld och jag var väldigt noga med det igår kväll - jag drack både öl, vin och drinkar i syfte att upprätthålla vätskebalansen. Ikväll blir det våffelkalas och lång-sittning i tv-soffan. Jag är nyfiken på det där svenska humorprogrammet om psykoterapeuterna, det kan bli riktigt kul.

I natt är det dags att ställa om klockorna igen, så nu är det vår!


Onsdags-tv och mer Fox News

Ok, jag har väl inte varit sådär våldsamt konsekvent med min Lost-bojkott som inleddes förra veckan. Jag är fortfarande ruggigt besviken på att serien tycks fortsätta i all evighet, trots de ursprungliga löftena från producenterna att alla öns hemligheter skulle avslöjas i avsnitt 24. Vi har nu passerat avsnitt 40 och det tycks bli en evighetssåpa. Jag hoppades väcka producenterenas uppmärksamhet genom att bojkotta förra veckans avsnitt, men resultatet har varit en stor besvikelse. Min nya taktik är att kolla på serien, men hojta irriterade kommentarer till tv-rutan, när jag tycker att de drar ut på handlingen för mycket - vi får se om detta nya drag funkar ;-)

Jag hittade en ny rolig "debatt" på Fox News i veckan, när man hade synpunkter på andra länders helgdagar. Vi är ju duktiga på att fira religiösa högtider som vi sällan kommer ihåg bakgrunden till, så varför inte fira mågon nyligare trevlig händelse för nationen - ett bra tips från Fox News är att festa till på årsdagen av en plötslig och oprovocerad invasion av sitt hemland?!!!

Brist på självdistans

Jag hann inte lyssna på denna intressanta debatt utan slängde mig efter kameran för att föreviga rubriken som kan sägas tyda på en viss brist på självdistans från USA´s sida.


Partykväll och styling

Wow - nu har jag köpt en ny partytopp...eller egentligen tre likadana, fast i
olika färger - det var inte meningen att jag skulle ha tre, men "they gave me an offer I couldn´t refuse", nämligen. Snygga va?!
Tre toppar
...sedan har jag även klippt mig och fått ögonbrynen plockade - hur himla
läcker kommer jag var när vi går ut på fredag, egentligen?!!! Hmmm....jag undrar vad jag ska göra åt mina tre finnar i pannan eller mina två knallröda hak-finnar....lite glitter, kanske ;-)
Läckerheten dämpas ju tyvärr ytterligare en aning om jag - som tidigare - säckar ihop av
trötthet vid min vanliga läggningstid före 22.00. En stadig Irish Coffe i
början av kvällen borde kunna ge mig koffein och socker nog att hålla mig vaken
- fiffigt va?! ;-) Det är tragiskt vad gammal man blivit, när man inför en partykväll tvingas lägga upp en strategi, bara för att hålla sig vaken...*suck*

Vi pratade på jobbet förra veckan om rekryteringsstylister, folk som på konsultbasis talar om för arbetssökande vilka kläder de ska ha på sig - jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om detta fenomen.
Visst är det väl bra att få hjälp med kläderna om det nu har varit dessa som
utgjort enda hindret för att få ett jobb, men någonstans känns det lite som
Homestyling-fenomenet. Det känns ju som om man vill sälja något genom att få
det att se ut som något annat än vad det är.....för jag blir bara sååå förb på fenomenet Homestyling. Man försöker lura folk till att betala mer för boendet än de egentligen skulle ha gjort, fast egentligen - de som använder sig av Homestyling (de som säljer sin lägenhet) torde ju även i sin tur bli lägenhetsköpare, vilket innebär att de känner till alla knep, vilket ju innebär att fenomenet kommer att dö ut när alla kan genomskåda det...eller när alla lägenheter är stylade....vilket ju i sin tur innebär att jag inte borde reta upp mig så mycket ;-)

Inför finalen

Vi har inhandlat taco-grejer och jag är nu på väg in till sta´n för att köpa vin samt whiskey till min obligatoriska Irish Coffe..(hjääälp, vilket konstigt ord - stavas det verkligen så?!) sen fattas bara kvällstidningsbilagan innan förberedelserna känns avslutade. Hmmm...man kanske borde göra lite vetenskaplig research också.

Ojojoj - det blev tight, men det kan nog bli en match ändå, vilket jag hoppas.....i synnerhet efter att ha sett de fruktansvärda scenkläderna (se föreg inlägg)!!



Var är stilpolisen när man behöver den?!

NEEEEEeeeeeejjjjjj!!!!!


Gisslandrama och uppiggningsmetoder

Ännu ett gisslandrama utspelades här i går kväll, när min intet ont anande dator kidnappades och tvingades spela Total War under flera timmar. Mina febrila räddningsförsök bestod dock huvudsakligen av att ligga på soffan och kolla på Medium, en taktik som visade sig vara mindre verkningsfull än man kanske först kunde tro. Vem vet - igår hade jag kanske löst problemet med svält i världen, krig och diskriminering, men men - Jakob skulle tvunget spela Total War istället.

Idag blir det tyvärr inga lösningar på de stora världsproblemen, jag orkar helt enkelt inte. Jag har precis dammsugit upp, vad som kändes som, några kilo med kaffesump. Det tycks inte spela någon roll vilka leksaker man skaffar till Ella, hon föredrar alla gånger att öppna skåpet med hushållssopor, dra ut alla dessa på golvet och sedan leka ända tills någon kommer in och skriker förskräckt och rycker bort henne därifrån. Det var svårt att bli irriterad idag, för hon såg bara såååå lycklig ut där hon satt mitt i kaffesumpen med kladd på både byxorna och tröjan - det var värsta Disneyland för henne.

Nu var det då äntligen helg igen....även fast det inte känns så helgigt när man är mammaledig. Det blir ju inga After Workar eller restaurangmiddagar eller partykvällar, precis....*suck*....Äh, jag behöver sluta gnälla och pigga upp mig lite - jag tror jag går och sätter mig i lite kaffesump ;-)


Protester och Carola-sänkning

Jag håller just nu på med att verkställa mitt hot från förra veckan, det där om att inte kolla på Lost längre eftersom det har ballat ur med alla dj-la extrasäsonger på en serie som egentligen bara skulle räcka 24 avsnitt, eller en säsong. Jag väntar mig enorma återverkningar av min protest och känner mig övertygad om att kunna tvinga producenterna ner på knä, så att de släpper planerna på en tredje säsong och genast börjar avslöja den öde öns alla hemligheter. Det är bara en tidsfråga nu, alltså ;-)

Jag hörde någonstans att vadslagningsfirmorna nu har stängt för vidare melodifestivals-satsningar. Tydligen lades 90% av alla satsningar på Carola som vinnare och det skulle bli en alldeles för stor förlust för dessa företag om hon skulle ta hem segern på lördag. Jag tyckte Carolas låt var bra, men dj-la bra var den väl ändå inte - den började lovande och melodin i första versen byggde upp till en kalas-refräng....som inte kom(!) Bara för att det är Carola accepterar vi tydligen vilka tråkiga melodier som helst, och det känns som om hon redan blivit utlovad segern på lördag....och att hon t om inte ens behöver åka till Athen eftersom hon på något sätt redan vunnit där också.

Jag tänker dock sänka Carola genom att inte rösta på henne på lördag. Förlåt Sverige, men jag kommer alltså att tvinga Carola att returnera sin redan inköpta Athen-biljett - dessa båda protester bör nog räcka för att göra min åsikt hörd över världen ;-)


Undermålig iakttagelseförmåga

Ibland kommer jag på mig själv med att sitta och prata - eller rättare sagt hojta irriterat - åt tv:n. Igår kväll hände det igen. Jag satt och såg CSI och blev frustrerad över rättsteknikernas undermåliga iakttagelseförmåga. Brottsplatsteknikerna ska ju vara specialister på att upptäcka små detaljer som andra missar, de ska kunna se mikroskopiska blodstänk under bilsäten, partiella fingeravtryck på undersidan av dörrhandtag, små mattfiber i offrens hårbotten osv. Las Vegas-CSI:arna borde dock få sparken allihopa för även om de upptäcker dessa små detaljer på en brottsplats, verkade ingen av dem se att deras kollega (Nick Stokes) hade stylat om sig till en tysk porrfilmsstjärna!!!! Av någon outgrundlig anledning hade han odlat en jätteläskig porr-mustasch i klass med Gunther (från Melodifestivalen) och ingen av superdetektiverna tycktes märka det - SKANDAL! ;-)

Nä, usch vad läskig han såg ut...jag funderar nästan på att sluta kolla....fast bara nästan, såklart. Ikväll är det Gilmore Girls igen, och Desperate Housewives....som faktiskt tappat lite, tycker jag. Såväl Lost som Desperate Housewives har förlorat fart och det känns nästan lite skit samma över det.....fast det är klart jag fortsätter kolla ändå. Jag känner ju ett ansvar för mina vänner på ön och de på Wisteria Lane. Jag vill att de ska veta att jag fortfarande finns här för dem, att jag är en riktig kompis liksom ;-)


Knäpp röstning och konstiga filmer

Vad är det för fel på folk egentligen - Björn Kjellman och Rednecks gick vidare, men inte Patrik Isaksson!!!!! Ok, jag blockerade ju inte precis växeln med röstningssamtal på mina favoriter, men ändå..... Han såg så ensam och övergiven ut när han satt helt själv vid sitt bord där han väntade hoppfullt, nästan som när man blev sist vald till brännbollslaget på gympan. Nåja - huvudsaken var väl att Electric Banana Band inte gick vidare.

Jag fortsätter att plåga mig själv med att kolla på Fox News med jämna mellanrum. Igår hade de en seriös debatt i nyhetsstudion om vilka politiska krafter som ligger bakom Oscarsnomineringarna. Man ondgjorde sig över alla de samhällsomstörtande filmer som deltog i Oscarsgalan - filmer om homosexualitet, rasfrågor o dyl kommunistiska frågor. De intervjuade en amerikansk katolsk präst som stod utanför St Peterskyrkan i Rom och pratade om Family Values-filmer och varför dessa aldrig blir nominerade samt varför Passion of Christ inte fick några priser. Man menade att 85% av sålda biobiljetterna var till Family Values-filmer och att de Oscars-aktuella regissörerna/producenterna hade tjänat en massa pengar och nu ville pracka på andra sina konstiga åsikter.

Vad synd att jag aldrig går på bio nu för tiden, för jag skulle nog vilja bli lite samhällsomstörtad ;-) Skit - nu har jag missat de fem första minuterna av Commander in Chief...jag får bli omstörtad någon annan dag....


Tragisk fredag

Igår kväll blev det tyvärr inget inlägg, då datorn ockuperades av Total War eller vad nu de där jobbiga realtidsspelen heter. Jag tvingades altså sitta och uthärda veckans absolut sämsta tv-kväll. Fredagar bjuder nämligen på absolut ingenting alls och även fast jag t om kan tänka mig att kolla på nyheter på finska hellre än att stänga av tv:n, så tvingades jag trycka på den förhatliga off-knappen på fjärrkontrollen igår. Droppen var "Girls of the Playboy Mansion" på femman - en fruktansvärt tragisk serie som handlar om tre tungt plastikopererade blonda tjejer som bor med Hugh Heffner på Playboy Mansion.

Det är en sådan sorglig kultur vi lever i, att det räknas som "hunkigt" och manligt framgångsrikt att springa omkring i pyjamas med tre plastiga tjejer i ett harem. Hefner har ju värsta tragiska alkis-beteendet, men av någon anledning ses han som om han levde dröm-livet. Jag säger som den tecknade hunden Rocky´s kompis Rippo sa för flera år sedan:

Att glida omkring med pyjamas och morgonrock med en drink i näven gör alla mina grannar, men det är bara glamoröst om man bor i ett slott omgiven av bikinibrudar som spelar volleyboll!


Trasig google-funktion

Ett tillägg till förra inlägget - jag ville bevisa Mediums överlägsenhet genom att utmana Lost på en Googlefight. Fight-funktionen på Google är dock uppenbarligen trasig ;-)

Tv-tablån och rubrikförvirring

Har precis kollat på Medium som nu, enligt min mening, gått om Lost i braighet! Det är en jättespännande serie som bara blir bättre och bättre, till skillnad från det alltmer utdragna ö-äventyret, som nu börjar kännas smått tjatigt....och det blir ju knappast bättre i och med den tredje säsongen som de hotat med att spela in....eller kanske redan har gjort, förresten. Nä, torsdagkvällar är nu betydligt trevligare än onsdagskvällar...men inte lika bra som måndags- eller tisdagskvällar då det går två braiga serier efter varandra (Måndag - Commander in chief och CSI samt tisdag - Gilmore Girls och Desperate Housewives).

Vad konstiga rubrikerna är nuförtiden. Jag har tidigare skrivit om märkliga löpsedlar, men den här var nog ännu konstigare tycker jag - jag förstår inte ens vad den betyder. Vilka är pixlarna...och varför är de så arga?!!!



Jobbkläder och musik-nostalgi

Här kommer ytterligare en spännande fotoblogg. Idag bjuder jag på en bild av mitt plastiga halsband, som jag hade till jobbet idag tillsammans med min vita omlottblus.
Halsband
F-n vad kul det är att få gå till jobbet en dag i veckan och bara vara vuxen...det är faktiskt skönt att få tillfälle att längta lite efter Ella också, för även om jag kan bli himla less på henne ibland när jag är hemma, så saknar jag ju henne när jag är på väg hem från jobbet.

Viss musik släpper liksom aldrig taget om en. Då och då poppar gamla Erasurelåtar upp i mitt huvud (helst "A little respect") och jag har under flera år gått och funderat på att köpa en samlings-cd. Nu gick jag in på Ginza och...Jaaaaaa - den fanns att köpa!
Erasure
Liksom en Johnny Logansamling ("What´s another year" och "Hold me now" är ytterligare exempel på låtar som vägrar släppa taget om mig)....och favoritkomikern Eddie Izzard fanns med såväl Dress to kill (som jag bara har på kassettband) samt Circle (som jag inte har alls)!!!

Izzard-circle
Nä, nu har jag inte tid att blogga längre, för nu måste jag nät-shoppa!!


Fler knas-köp

Idag gick vi, trots den arktiska kylan, in till stan vid 12-tiden och väl där tvingades jag gå in på Body Shop och köpa en massa krämer för att få en necessär med ännu fler krämer i - jag är hopplös på det där! Varje gång kosmetikaföretagen har en GWP-drive (Gift With Purchase) så går jag på det och köper på mig en massa onödigheter bara för att få ytterligare en necessär att ställa i ett skåp. Dagens onödighets-köp bestod av en duschkräm samt Body Butter (förr torr hud, vilket jag ju egentligen behöver...men de var lite för dyra), en läppglans-palette med konstiga färger och en läppglansburk med mandarinsmak. Då fick jag den här necessären med mer Body Butter, en läskig musk-parfym, en rosa ögonskugga och en miniburk med dagkräm. Nåja, necessären är ju i alla fall fin ;-)

Illustrationer till den spännande shopping-historien;

Arktisk kyla
Arktiskt kyla

Necessär
Fin necessär och en massa småkonstiga grejer brevid.
Lite kul är det ändå, att necessär faktiskt betyder "nödvändig" ;-)

Melodifestivalinlägg nr 3

Lena Ph blir bara bättre och bättre och den av kvällstidningar sågade stativet-storyn tycker jag är skitbra! Jag hoppas bara att stativet, med hjälp av boan och fläkten, tar sig ur sitt destruktiva beteende ;-) ...och det var sååå rätt åt Jessica Andersson att inte gå vidare - visst, schlagerkläderna har blivit mer vågade med åren, men det innebär ju inte att man bör sträva efter Linda Rosing/Victoria Silvstedt/Natasha Peyre-looken. Hon såg hemsk ut...och koreografin var som hämtad från en strippklubbsscen.
Porr-Jessica
Patrik Isaksson borde ha gått vidare istället för den där hårdrocksgruppen, men BWO borde nog kanske vinna hela tävlingen. De var inte alls mina favoriter, men de skulle nog gå hem internationellt, och det behövs med tanke på att Sverige nu måste kvala i år *skam, skam*
Nåväl - det är fortfarande en deltävling kvar och Carola har ju i ärlighetens namn inte sjungit än. Mina lördagkvällar är säkrade ett par veckor framöver...nä, usch jag låter verkligen inte som om jag har något spännande liv ;-)


Melodifestivalen och andra glassjobb

Imorgon är det dags igen - tredje deltävlingen i melodifestivalscirkusen. Jag gillar ju egentligen inte alls att de har börjat dra ut på det så förb med alla deltävlingar och med två telefonomröstningar per avsnitt....men, men - det är klart att jag kollar ändå. Jag känner ju ett ansvar att sitta och fälla nedsättande kommentarer om kläderna, koreografin, körsångarna och låtarna, för hur skulle det annars gå ;-) Vilket himla glassjobb det är ändå, att som Pekka Heino kommentera deltagare, låtar och kläder (dock inte så nedsättande som jag skulle vilja) direkt i tv och med lön, t om. Tänk att få betalt för något man ändå skulle göra i sin egen tv-soffa...och att få en miljonpublik till sina kommentarer. Det är nästan ett lika glassigt jobb som "reportrarna" som gratis-semestrar (med lön och traktamente) i Packat och Klart. Ni vet, de som åker till Sydamerika, Japan eller Bahamas för ett 3-minutersreportage...*suck* Anyway - back to melodifestivalen: Jag hoppas att Lena Ph fortsätter med sin coola stil - hon är ju bara huuuur rolig som helst, ju! ...fast den där enmansorkestern tycker jag de kan plocka bort, den känns bara fånig. Imorgon smäller det alltså igen, och jag sitter redan nu och vässar på mina "dissningar" ;-)
Lena Ph


Träskfastning och konstiga nyheter

Jaha - nu var jag fast igen. Högstadiets temadagar om tobak som inkörsporten till tyngre droger och vådan av att fastna i knarkträsket, har tydligen inte haft någon effekt på mig. Jovisst - jag slutade röka under graviditeten och amningen, men de senaste månaderna har jag blivit beroende av nikotintuggummin. Högstadiets SANT-dagar (Sniffning, Alkohol, Narkotika, Tobak) borde kanske nu bli TANT-dagar (Tuggning, Alkohol, Narkotika, Tobak). Jaja, jag hoppas att tuggningen inte kommer att leda till sprutnarkomani, dock ;-)
För några dagar sedan bläddrade jag återigen fram till den läskiga FOX News och kunde då få ta del av denna viktiga samhällsfråga;
Fox
Ja - det är sant!! Nu kan tydligen ogifta kvinnor få köpa hus i USA - hur hemskt kan det bli, egentligen?! ;-)Tydligen har det tidigare krävts en signatur av mannen för att man ska kunna få hus-lån, men med en ny lagstiftning kan kvinnor få köpa hus själva. Detta orsakade dock en seriös debatt på ultrakonservativa FOX , där motståndarna menade att lagen uppmuntrar kvinnor till att bli singlar, att kärnfamiljerna hotas och att skilsmässor uppmuntras(!!!!) Med Irak-kriget inne på sitt fjärde år (eller är det mer?) och fattigdomen breder ut sig i USA, så är det ändå denna fråga som mest hotar ordningen...*suck*

RSS 2.0