Busysbusybusy...

Ja, jag är fortfarande så fruktansvärt busy att jag bara inte har tid att be om ursäkt för att jag inte bloggar och ännu mindre tid har jag att be om ursäkt för det roliga Colbert Report-inlägget om republikanska tankesmedjors allt frekventare "gräsrots-rörelser" som jag absolut inte har tid att publicera;

 

The Colbert Report Mon - Thurs 11:30pm / 10:30c
The Word - Hippie Replacement
www.colbertnation.com
Colbert Report Full Episodes Political Humor U.S. Speedskating

Förlorade förmågor och knasiga amerikanare

När tappade jag förmågan att skriva egentligen?!!
...och nu menar jag inte kapaciteten att uttrycka mig i skrift utan själva hantverket.
Så fort jag får en penna i handen och väntas prestera något slags läsbart budskap på ett papper blir jag stel. Handstilen blir bara fulare och fulare och jag får numera nästan krampkänningar i handen bara av att skriva under visakorts-kvittot.
När blev det så? Jag bara undrar....

...och förresten har jag inte tid att skriva något heller för jag har så fruktansvärt många superviktiga och jättesvåra saker att göra på jobbet! ...och inte har jag tid att leta upp det roliga Daily Show-inslaget om Fox News lustiga journalistiska etik, heller.....

The Daily Show With Jon Stewart Mon - Thurs 11p / 10c
Sean Hannity Uses Glenn Beck's Protest Footage
www.thedailyshow.com
Daily Show
Full Episodes
Political Humor Health Care Crisis

Jag har inte tid..

Jag har inte tid att blogga just nu, för semstern och ett par olägliga kursdagar har gjort mig ännu mer efter i arbetet. Jag har därför alltså inte tid att berätta om när Lilla E av misstag råkade se en liten bit av ett jaktprogram på Tv4Sport, där en jägare gick och bar på en skjuten räv i bakbenen. Jag försökte förtvivlat hitta ett sätt att förklara de traumatiska bilderna men E fattade på en gång vad som försiggick och förklarade för mig istället - "Den där farbrorn försöker lära räven hur man går på framfötterna(!!)"
 
Och inte har jag heller tid att söka upp den superkuliga Nöjesmassakern-sketchen där Sven Melander försöker få en flicka att ange Fred som sin högsta önskan i julklapp;



Ja, jag är ledsen - men jag hinner helt enkelt inte det där idag....

Pretentiösa 80-talsvideosar

När musikvideosarna slog igenom på 80-talet visste man inte riktigt hur man skulle hantera kombinationen musik/film med mängder av märkliga resultat där videon inte på något sätt återspeglar låten.
Här är en nytolkning av Bonnie Tylers klassiska skoldans-tryckare Total Eclipse of the Heart och när videon är så himla konstig att den omöjligt kan bära en text, så får man göra tvärtom och låta texten bära videon - årets roligaste youtube-film!!

Ok, det är absolut sista nu...jag lovar!

Jag kunde bara inte låta bli att lägga in denna sista film, med en liten avspark för nästa säsong;



Åter 16/11...

..stod det på den lilla tavlan utanför min tjänsterumsdörr, men det visade sig att ingen har dj-la lyft ett finger inför min hemkomst(!!) Ingen har skrivit mina branschkapitel som behövdes skrivas under förra veckan och ingen har jobbat med utbudsanalysen...jaja, allt ska man måsta göra själv...

Mitt toalett-jobbande blev heller inte så effektivt som jag hade hoppats - mitt resesällskap hade ingen som helst respekt för mitt tjänsteutövande utan insisterade på att komma in på mitt kontor hela tiden och kissa i kontorsstolen samt tvätta händerna på mitt skrivbord(!)

Idag blir det alltså hetsjobbande från min sida och nu hoppas jag verkligen att ingen kommer in och kissar medan jag försöker skriva branschkapitlet.

 Dagens diagram illustrerar flygresan hem;



Det är mycket nu...

Under oktober-november och en bit in på december infaller den internationella hetsjobbar-månaden...i alla fall för mig och mina kollegor. Jag har totalt bortprioriterat mailsvarande samt tvingats avvisa så många After Work-inbjudningar att mina vänner nu säkert misstänker att jag råkat bevittna en maffia-avrättning, bytt identitet, kapat alla gamla band och tvingats gå med i FBI´s Witness Protection Program.

Imorgon sticker jag till Kanarieöarna i en vecka. Det är något jag egentligen inte alls har tid med, men jag har en plan - jag ska skriva ut utkasten på mina 3 rapporter som jag sedan tänker smyg-jobba med på kvällarna på hotellrummet alternativt inne på toaletten, för att inte störa familjens semesterfeeling.
Alla har vi våra laster.....

Hyllningar och glädje-koman

Nej, jag har inte hamnat i ett 3 dagar långt glädje-koma efter segern i söndags - anledningen till min blogg-tystnad är jobbresor.....okejrå - lite glädje-koma blev det ju också förstås.
När jag pratade med min älskade bror på söndag eftermiddag var det helt omöjligt att höra vad han sa eftersom han suttit och stor-bölat i en halvtimme efter matchens avblåsning.

Här är en hyllning från Norra Stå (hemma-arenan Råsundas norra ståplatsläktare) till de nya svenska mästarna - de snyggaste och mesta mästarna någonsin!




...och för er som fortfarande inte förstår vad jag pratar om - AIK slog IFK med 2-1 i Göteborg i söndags och lyckades äntligen bevisa att de var just snyggast och bäst...som om vi inte visste det redan(!!)

RSS 2.0