Stressrapport nr 4

Gårdagens hetsjobbande sträckte sig långt över middagstid (vilket i och för sig infaller kring 18.00 för småbarnsföräldrar) men ändå....
När jag i går kväll försökte skriva ut ett pdf-dokument började datorn protestera och krävde att jag skulle söka upp en ny nätverksskrivare. Jag försökte tillmötesgå dessa trotsiga krav men då hade plötsligt datorn ändrat sig och krävde nu att jag skulle ange denna som standardskrivare. Jag var en hopplös push-over och tillmötesgick även detta krav i en from förhoppning om att jag snart skulle kunna skriva ut ett dokument.
Eftersom jag gav med mig så lätt de två första gångerna fick datorn lite hybris och bestämde sig för att dj-las lite mer; När jag gick för att hämta utskriften så fanns den inte där, varken vid första, andra eller tredje försöket - trots att datorn försäkrade mig om att den hade skrivit ut dokumentet.
Jag gav upp och stängde ner filen för att istället skriva ut några exceltabeller.....som inte heller fanns i skrivaren när jag skulle hämta dem.
Jag misstänker nu att datorn fått mig att ange en standardskrivare som ligger någon annastans i det 4 våningar höga kontoret innehållandes ca 150 tjänsterum och ett 20-tal skrivare.

...och det är bara tisdag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0