Bloody hell!

Nu börjar jag bli förbannad på riktigt!
Den hett efterläntade iphone-avin kom igår och jag sprang (naturligtvis) direkt och hämtade ut den.
När jag slitit upp förpackningen tog det mig några minuters googlande innan jag lyckades lista ut var f-n man stoppar in simkortet, varpå jag upptäcker att det inte funkar. Efter ytterligare googlande inser jag att mitt simkort tydligen inte är ett 3g simkort och att jag måste beställa ett sådant från telia och vänta ytterligare någon vecka på leverans.
Eftersom jobbmobilen har ett 3g-simkort slet jag ju naturligtvis ut även det och tryckte in det i iphonen, men den vägrade kännas vid min pin-kod - "fel kod" blev det hela tiden. IT-killen på jobbet kom och hjälpte mig men trots att jag tryckte in rätt kod stod det "fel kod" och telefonen spärrades.
Efter ett tag gick det upp för oss att jag hade blandat ihop korten och lyckats spärra både privat kortet och jobbkortet - han kunde låsa upp jobbkortet och privatkortet (som var ett 3g-kort men ändå inte funkade av någon anledning) måste nu låsas upp av en puk-kod som jag hoppas de kan fixa på telia-butiken.

Jag är såååååå trött...........

Kommentarer
Postat av: Iphone P

Grattis till den ny leksaken! Nu ser vi fram mot att läsa om hur underbart livet blir, med alla nya spännande Apps. Lycka till!!! SF fixar det säker för dig.

2009-09-30 @ 09:51:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0