Fejsbokbus och journalistik

Trots tillsägelser om skärpning har jag inte bättrat mig i bloggandet och kan inte låta bli att vara avundsjuk och bitter på alla förb aktiva varje-dag-bloggare.
Mitt nya ordspråk blir alltså "If you can´t join them, beat them" och eftersom jag inte kommer tillräckligt nära för att slå till dem så har jag fått revidera till "If you can´t join them, steal their stuff and pretend it´s yours"(!!)

Här är alltså dagens inlägg som jag hittat på helt själv och absolut inte på något sätt snott från denna kille;

Jag ser i nyhetsflödet att en ny typ av artiklar börjat dyka upp. Artiklar om diverse fenomen på Facebook. Nu senast har det tydligen blivit populärt att starta en grupp för ett behjärtansvärt ändamål (ex. "Tänd ett ljus för barnen i Afrika"), få 64903 idioter som medlemmar och sen raskt byta namn på gruppen till "vi som gillar sex med djur".

Detta infantila busstreck bedöms numera som så allmängiltigt och intressant att det ska skrivas om det som en nyhet. Och det dyker upp ledsna människor på bild. "Jag gillar inte alls sex med djur. Jag tycker det är hemskt. Tänk på barnen." *ledsen mun*

Exakt VAR i tillvaron har detta någon relevans förutom på Facebook? Om du nu skulle drabbas av detta tycker jag du gör som följer:

1. Gå ur gruppen. (Eller ännu hellre facebook. Eller strunta kanske i internet helt och hållet.)
2. Håll käft.

Ring INTE tidningen och gråt ut.


Bra skrivet va?! ....och jag har hittat på det helt själv, liks!


Kommentarer
Postat av: meeh

Hej anmäl dig gärna till våran veckans blogg! .: Kommentera bara jag är med. bloggbesokare.se

2012-11-02 @ 09:05:18
URL: http://www.bloggbesokare.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0