God Jul

Ojojoj, vad tiden gick fort de här senaste dagarna. Visst - julklapparna var ju färdigköpta, men det var visst en hel del andra saker på måste-göra-innan-jul-listan. Städningen t ex tog ju faktiskt lite längre än en halvtimme (vilket var min ungefärliga tidsbudget ;-) Och Ellas barnstol gick sönder igår så vi fick ränna runt och leta efter en ny idag på stan och när vi kom hem upptäckte vi att vi bara hade 4 blöjor kvar. Det kommer nog knappast att räcka över hela julhelgen ;-)

Men nu är det städat och fint, julskinkan ligger i ugnen, revbensspjällen marineras och vi har precis öppnat den första Aladdin-asken så nu är det jul! Imorgon bitti kommer min bror Per och hans Frida in med morgontåget från Stockholm och då kan frosseriet börja. Från oss alla till er alla - en riktigt God Jul!

Dagens klapptips, det sista, är varken fiffigt, roligt eller snyggt utan är den panikigaste av alla presenter, för om du på julaftons morgon upptäcker att du glömt någon - stick till OK och köp en kupévärmare ;-)


Kommentarer
Postat av: Åsa

Här blir det Findus köttbullar, färdigmarinerade revbensspjäll och köpt mimosasallad. Men vad gör det, för gott lär det bli ändå. God Jul!

2005-12-24 @ 11:33:24
Postat av: Agneta

Helt rätt! Jag vet inte varför man står i timmar och fixar mat i köket, när det ändå alltid äts upp på mindre än en halvtimme...och oftast blir ju mer än hälften kvar - God jul!

2005-12-25 @ 00:29:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0