Kändisskvaller

Jakob blev inte så till sig av min sminkning som jag hade fruktat. Jag tyckte faktiskt att jag blev himla snygg (efter förutsättningarna) men Jakob tyckte bara att jag såg hemskt översminkad ut(!!) Hans självförtroende tycks alltså ha klarat sig bra mycket bättre än jag igår befarade.....tyvärr...eller så fick han sig en ordentlig knäck av min gränslösa skönhet, en knäck som han desperat försökte dölja genom sin översminkningskommentar - ja, var det nog, förresten(!!!)

Jag hittade en engelsk skvaller/kändis-sajt. Här kan man läsa om vilka kändisar man delar stjärntecken med. Jag fyller år samma dag som Jude Law och dagen efter Denzel Washington, men dagen före Tiger Woods.

Här är också en bildkavalkad på om fula kändisar som dejtar snygga tjejer.

Det är också skönt att veta att man inte nödvändigtvis ser snygg ut trots att man har alla fysiska förutsättningar samt en skattkammare med pengar. Här är bilder från underavdelningen "Sack the stylist".

...och här är bilder från en tv-prisgala med de bästa engelska "daytime soaps". Kul att kolla in hur Eastendersmänniskorna och Emmerdalefolket ser ut till fest.

Här är ett annat bra sätt att få tiden att gå - det underlättar betydligt om man gillar filmer samt om man sett en hel del av de nyaste filmerna. Man ska nämligen, genom att titta på en bildruta, försöka gissa vilken film den kommer ifrån. Man får 20 sådana bilder och resultatet räknas hela tiden ihop på höger sida av bilden. Jag gav dock upp efter bild nr 6 - då hade jag nämligen 6 fel och ledsnade alltså. Jag får återkomma när jag sett några fler filmer.


Kommentarer
Postat av: maja

tips!!har du gått in på guldklimpar.se??? Många hälsningar, Maja

2007-02-03 @ 19:37:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0