Missad tv och blöt tvätt

Skit - jag glömde kolla på Al Franken på Letterman och jag glömde spela in första delen av Susannah och Trinnys stil-tips i söndags (Stilpoliserna på kanal 5)!!!

Jaja, nu får jag väl fortsätta att gå omkring politiskt omedveten och totalt utan stil. På tal om Stilpoliserna - man kan på deras hemsida faktiskt få stiltips baserade på hur ens egen kropp ser ut.

Idag måste jag komma ihåg att avsäga mig prenumerationen på barnboksklubben som jag blev lurad att gå med i av en telefonförsäljare(!!) Man skulle få en massa pedagogiska och bra bebisgrejer (och man vill ju inte riskera att betraktas som en oansvarig och opedagogisk förälder) om man gick med, men de lovade att man kunde gå ur på en gång om man ville. Jag vet inte hur många gånger jag nappat på något löjligt välkomsterbjudande som väskor, klockor, fleeceplädar el dyl med intentionen att gå ur direkt. Jag glömmer dock alltid att säga upp medlemskapet i tid och så får jag de där förhatliga paketen i brevlådan varje månad, och varje månad svär jag att Nu, nu ska jag minsann säga upp medlemskapet eller åtminstone avsvära mig månadspaketet. Idag ska jag i alla fall göra det - jag lovar!

...och så måste jag skicka iväg föräldrapenningsutbetalningsavierna till min arbetsgivare så att jag kan få det 10-procentiga lönepåslaget. Ella är fyra månader nu och jag har aldrig kommit mig för att skicka in dessa, men nu är det dags.

...och så måste jag smörja in benen med mer brun-utan-sol så att jag kan ha kjol på mig (varför blir man aldrig brun på benen? Vad är det för konstiga pigment som aldrig någonsin färgas av solen? Det kanske inte ryms några pigment där förresten, det får nog inte plats för alla dekorativa svarta hårsäckar mot den beige-lila bakgrunden.)

...och så måste jag fila fötterna innan de spricker och delar av fotsulorna ramlar av.

...och så måste jag renbädda sängen

...och så måste vi hinna ut på jakt efter en ny tvättmaskin eftersom våran gick sönder igår, och det är lite småtjatigt att varje gång måsta bända upp luckan med en skruvmejsel och vräka ned den dyblöta tvätten i badkaret för att där stå och försöka vrida ur tillräckligt med vatten för att kunna stoppa den i torktumlaren....som nu börjat protestera mot all dyblöt tvätt genom att vägra torka torrt.

Vi får se vad jag hinner med...

Tre timmar senare - nu har jag i alla fall brun-utan-solat mig och filat fötterna. Det är nog viktigt att ha en massa jobbiga Att-göra-saker för då fokuserar man på de små sakerna som man annars bara skjuter upp. Krämen och fotfilningen var bra mycket lättare än tvättmaskinsbytet och renbäddningen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0