Knäppa nyhetsprogram

När jag flyttade hit för 1,5 år sedan fick jag betydligt fler kanaler än jag hade innan, vilket visserligen har lett till ett tyngre beroende (jag har fastnat även i East Enders på BBC Prime nu) men också inneburit lite större förståelse i vissa avseenden. Jag kunde t ex inte fatta att George W blev president och än mindre att han blev omvald. Med en liten titt på några av medierösterna i det stora landet USA ökar dock förståelsen. Jag kollar ibland på Fox News för att få en känsla av den enorma åsiktsmaskin som Rupert Murdoch styr över, och då blir man faktiskt lite rädd. Man pallar inte att kolla längre än ett par minuter i taget för det är bara sååå beklämmande. Här är en typisk bildtext (jag tror att det handlar om Abu Ghraib...hur nu det stavas);

Nä, tacka vet jag präktiga svenska "Plus" där de knäppa produkterna åker rätt ner i soporna - go go go Sverker, throw it in the garbage! ;-)

Dagens länk är till alla South Park-fans - på denna livsnödvändiga sajt kan man designa sin egen South Park-figur! Gör det inte nu (kl 20.00) utan vänta till imorgon när man kan göra det på jobbet istället - mycket roligare än de där ääääändlösa sammanträdena där man inte fattar ett enda beslut utan bara sitter och lyssnar och ritar konstiga mönster i sitt anteckningsblock. ;-)


Ps. Den här killen fick tydligen ett brev liknande det jag fick av min kompis Geoffrey. Han skrev dock ett svar som jag tyckte var jättefiffigt...varför kommer jag aldrig på såna där smarta svar?!


Kommentarer
Postat av: Lisa

Den där adressen kan ju vara riktigt användbar
[email protected] :) Själv fick jag ett mail från en mr Alphonso Peacock nu på morgonen som nästan genom ett Guds mirakel kommit över ett parti alldeles äkta Rolexklockor vilka han nu erbjöd bland andra lilla jag att köpa till mkt förmånliga priser. Synd att jag inte gillar Rolex... / L

2005-11-23 @ 08:39:22
Postat av: Agneta

Asch - skit också! Det var ju himla generöst av honom i alla fall - du tackade väl ordentligt ;-)

2005-11-23 @ 15:41:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0