Såpor och nödvändighetsprylar

Som omväxling till allt tv-snack och för att vara lyhörd för kritiken från "Golfar´n" i torsdags, tänkte jag idag skriva lite om.....tv(!!) *hehe*

Desperate Housewives blir - som vanligt - bara bättre och bättre och, till skillnad från Lost, så går ju handlingen relativt snabbt framåt och det händer saker hela tiden. Det var länge sedan jag kollade på Days of our Lives men i ärlighetens namn händer det ju inte sådär våldsamt mycket, så istället har jag googlat efter Days of our Lives-prylar (fråga mig inte varför ;-). Här finns en hög absolut nödvändiga Days-prylar till hutlösa priser - praktiskt för de som har för mycket pengar och försöker undvika att köpa användbara saker. Jag vågar inte läsa för mycket på alla de tusentals Days of our Lives-sajterna (Obs! Ingen överdrift!) så jag förstår inte riktigt betydelsen av den här sidan, men detta är en sammanslutning av Days-fans som vill protestera mot det som händer i serien just nu "Days Fans United". Här säljer man också grejer - t-shirts och muggar och nallar med olika budskap på. Några står det "Fire the Jerk" på och jag vet inte om det är en rollfigur eller en manusförfattare som avses - spännande va. Nä, allvarligt talat kan jag bli helt matt av att tänka på hur många tusen timmar som lagts ner på alla de olika fan-sajterna om dåliga tv-serier och att man t om tillverkar tv-seriesprodukter...som folk köper....och till överpriser(!!!)

Fast det är klart - min suuuupercoola CSI-tröja som min kompis Åsa köpte åt mig i Las Vegas ska absolut inte blandas in i den här diskussionen....hmmm - vad snygg den är...och i motsats till ovanstående prylar är den i högsta grad nödvändig!

Ibland ser man folk läsa tidningen i såporna och jag har alltid undrat över vad som står där. Det händer ju så ruggigt många spännande, tragiska och övernaturliga saker i de där små städerna som serierna oftast utspelar sig i, att tidningarna borde vara proppfulla med spännande reportage....fast det är klart - det är ju bara vardag för folket som bor i såpastäderna att människor blir besatta av demoner/hjärntvättade av hjärnkontrolls-strålar/lever dubbelliv som konsttjuvar i Paris osv. De kanske är mer intresserade av att läsa om extrapris på broccoli på deras motsvarighet till ICA el dyl. Så här tror jag i alla fall att deras horoskop ser ut.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0