Bra CSI, dålig CSI och Desperate Housewives

F-n vad CSI var bra i måndags, efter några svaga avsnitt har de verkligen hämtat sig igen och jag är sååå spänd på nästa måndags säsongsfinal, ett avsnitt som Quentin Tarantino regiserat - spännane, spännande! ....fast guuuuud vad dåligt CSI Miami blivit. Varje avsnitt gör mig besviken numera, och det blir ju bara mindre och mindre trovärdigt. I lördags t ex (senaste CSI Miami) så tog chefen - Horatio Caine - med sig en av de främst poliserna - Jelena - på jakt efter en porr-film. En tjej kom till CSI-högkvarteret och berättade att hon hade spelat in en sex-film med sin pojkvän, och att filmen nu hade blivit stulen. Hon var rädd för att den skulle massproduceras och säljas. Oj, oj, oj vilket akut ärende, tänkte Caine och tog med sig den bästa polisen på en jakt efter denna film. I Miami tycks ju annars folk dö som flugor i samband med knarkuppgörelser, svartsjukedraman eller maffia-relaterad brottslighet, men jakten på en borttappad sexfilm går tydligen före allt annat. Annars är ju Horatio Caine omgiven av sanslöst inkompetent personal, verkar det som. Han gör nämligen allting själv - han går igenom brottsplatsen, tipsar obducenten om hur obduktionen ska utföras samt berättar för poliserna hur dessa ska agera. Jag tycker synd om honom - han måste ju bli utbränd snart, som han håller på och sliter.

...och Desperate Housewives blir bara bättre och bättre och Gabrielle börjar bli min nya idol i serien (och ersätter därmed Lynnette). Gårdagens bästa repliker;

"Return the shoes?!! I can´t talk to you when you´re being hysterical!"                               (Gabrielle när kontokortet spärrats och trädgårdskillen föreslog att hon skulle lämna tillbaka de nyinköpta skorna till affären för att få råd att betala lunchen på restaurangen.)

eller

"You must change who you are, or you´re not going to heaven!"                                               (Bree till sin son angående hans homosexualitet)

Ikväll är det Lost!!!


Kommentarer
Postat av: Åsa

Håller helt och hållet med dig om CSI och CSI Miami. Har dessutom svårt för David Caruso som skådespelare, och det skulle inte förvåna mig om det i hans kontrakt står inskrivet att han är den som alltid ska komma på alla spännande lösningar...

Skickar varma och soliga hälsningar från Cyperna. Jobbet går bra, solen lyser, det är varmt och vi har blivit bjudna på underbara måltider. Hoppas att ni också har det bra (ja, jag försöker att säga det utan att låta spydig ;-). Vi hörs!

2005-10-27 @ 18:28:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0