Tristhet och tv-konkurrens

Usch - idag har varit en sådan där hopplöst trist och tråkig dag. Det blåser kallt, himlen är jämngrå och man känner sig sådär totalt orkeslös.

Inte ens lite shopping kunde pigga upp mig....fast det är klart allt jag köpte var lukttäta påsar till Ellas bajsblöjshink - inte det mest glamorösa man kan unna sig.

Och en annan trist grej - jag har börjat bli nikotinist igen. Jag höll ju upp med rökningen under graviditeten och amningsperioden men nu har jag börjat tugga nikotintuggummin, och de går åt i rasande fart - jag måste in till stan imorgon för att handla ett nytt paket på apoteket. Det får bli ett storpack, annars tvingas jag ju ränna dit stup i kvarten....och då slipper jag känna som jag gör nu, när jag inte har några.....stackars, stackars mig.....

Jag såg nyligen mitt inspelade Desperate Housewives-avsnitt (från igår) och guuuud vad skönt att de äntligen skickade iväg den där bortskämda knarkarungen Andrew van De Kamp till ungdomsvårdsanstalt, man började lessna kraftigt på honom. Och apropå tv - ikväll drar då äntligen andra och sista säsongen av Lost igång, efter ett olidligt långt 7-dagarsuppehåll ;-) Jag tror att de skäggiga gubbarna på båten även har tagit den franska kvinnans son....och att det var de som kidnappade Claire (gravid-tjejen). De verkar samla på småpojkar av någon anledning...nåja - allt komer säkert att förklaras ikväll....knappast! ;-)

Shit - Jakob har fått för sig att kolla på något annat program kl 2100....så det verkar som om jag tvingas spela in kvällens Lost och inte får chans att se den förrän imorgon. Eftersom jag totalt har monopoliserat tv-hörnan och fjärrisen varje kväll i flera veckor, så kan jag ju egentligen inte vägra honom att använda tv:n lite grann....det är ju så himla sällan han gör det....*suck*...jaha - jag får väl tjå mig till imorgon......om jag inte har sån tur att han har glömt bort hur man använder fjärrkontrollen ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0