Trista städer och AW-stress

Hallåan i Tv4 sa, innan Lost började, att man i gårdagens avsnitt skulle få veta hemligheten bakom Kates flygplan. Jag fattar fortfarande ingenting om flygplanet....eller varför hennes döende mamma inte ville träffa henne...eller varför hon var efterlyst från början...eller om hon nu verkligen är en blondin (hon färgade ju håret mörkt när hon var på det där hotellrummet), varför har hon inte blonda rötter efter 2 månader på en öde ö?...eller hade hon kanske hårfärgningsmedel med sig? Nej usch, jag tycker att varje avsnitt nu börjar innebära fler frågor och det känns lite jobbigt - det var ju så himla många obesvarade frågor redan innan....*suck*

Vad less jag blir på Umeå ibland - helst när jag vill köpa kläder eller - som nyligast (är det ett ord?) - min icke-existerande mobiltelefon, som jag tvingades beställa och betala handpenning på. Utbudet är så himla begränsat tycker jag...och stadskärnan är så minimal....och trist. Vid sådana tillfällen är det dock skönt att kolla på andra och fulare städer - här är en samling underbart trista vykort från svenska och utländska städer. Jag hittade ett av Umeå med EPA by night....hmmm - det kanske inte blev den stora turistmagneten man hoppades på ;-)


Jag skulle möta min kompis Maria för en drink på den nyöppnade baren Ze barr kl 1800, men nu visade det sig att Jakob inte hinner hem förrän efter 1800. Jag försökte ringa min mamma för att kunna lämna av Ella där på väg till stan, men hon är inte hemma och jag hinner inte gå in till Jakobs jobb med henne....och jag har inte fixat håret eller bytt kläder eller sminkat mig ännu och det är bara en halvtimme kvar. Shit - jag måste nog försöka få tag i Maria och säga att jag blir en halvtimme sen...och varför sitter jag här och skriver när jag kan sminka mig, byta kläder och fixa håret istället?!

Ps. Det här var en annorlunda reflektion kring problemet med barnarbete;

Barnarbete




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0