Knäppa härliga sommarväder

Semestern har inneburit att det dagliga bloggandet haft en del brister, i synnerhet beträffande frekvensen. Jag skulle kunna skylla på dålig uppkoppling (även fast det är en lögn) eller en envis inflammation i mina fingrar (ej heller sant) men väljer att rikta det anklagandet fingret mot den envisa och alltför generösa julisolen.

Sommarvikarierna på SMHI lär nog få svårt att få en fast anställning efter det att den ordinarie personalen kommit tillbaka - hälften av juli månads prognoser har ju varit fel. De utlovade molngrå och regniga dagarna med 12 graders värme har alla blivit svettiga och obarmhärtigt soliga...vilket ju inte gör något så här dags, eftersom det i helgen var kräftskivedags(!!!!) Jajaja, jag vet att det är fusk med kräftskiva redan nu, men min bror och hans supertrevliga sambo har varit på besök och vi behövde en ursäkt att köpa fler Bag-in-box-viner samt ta fram snapsglasen. Så här mysigt såg det ut innan kräftspad och skalhögar tog över bordet.

Kräftis

Hösten kryper allt närmare och det är inte bara kyla, mörker och jobb som väntar. Vi har även detta att se fram emot ....*dubbelsuck*



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0