Undermålig iakttagelseförmåga

Ibland kommer jag på mig själv med att sitta och prata - eller rättare sagt hojta irriterat - åt tv:n. Igår kväll hände det igen. Jag satt och såg CSI och blev frustrerad över rättsteknikernas undermåliga iakttagelseförmåga. Brottsplatsteknikerna ska ju vara specialister på att upptäcka små detaljer som andra missar, de ska kunna se mikroskopiska blodstänk under bilsäten, partiella fingeravtryck på undersidan av dörrhandtag, små mattfiber i offrens hårbotten osv. Las Vegas-CSI:arna borde dock få sparken allihopa för även om de upptäcker dessa små detaljer på en brottsplats, verkade ingen av dem se att deras kollega (Nick Stokes) hade stylat om sig till en tysk porrfilmsstjärna!!!! Av någon outgrundlig anledning hade han odlat en jätteläskig porr-mustasch i klass med Gunther (från Melodifestivalen) och ingen av superdetektiverna tycktes märka det - SKANDAL! ;-)

Nä, usch vad läskig han såg ut...jag funderar nästan på att sluta kolla....fast bara nästan, såklart. Ikväll är det Gilmore Girls igen, och Desperate Housewives....som faktiskt tappat lite, tycker jag. Såväl Lost som Desperate Housewives har förlorat fart och det känns nästan lite skit samma över det.....fast det är klart jag fortsätter kolla ändå. Jag känner ju ett ansvar för mina vänner på ön och de på Wisteria Lane. Jag vill att de ska veta att jag fortfarande finns här för dem, att jag är en riktig kompis liksom ;-)


Kommentarer
Postat av: Lisa

Nu har du faktiskt lite fel. En av kollegorna (tror det var Warrick) kallade honom Moustach-Man när de arbetade i labbet så han uppmärksammade i alla fall den nya ansiktsprydnaden :)
/ Lisa

2006-03-15 @ 15:49:20
Postat av: Agneta

Wow! Jag är superimponerad av att någon annan märkte det!! Jag tyckte dock reaktionerna på hans "Extreme Makeover" kunde ha blivit lite starkare ;-)

2006-03-15 @ 22:12:15
Postat av: mia

jag tycker att han påminde om Magnum, men otäckt var det.

2006-03-17 @ 21:34:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0