Infektioner och onödigheter

Efter en veckas ekande tystnad i cyberrymden är jag tillbaka igen. Jag brukar ha ganska tunna ursäkter för mina allt glesare inlägg, men denna gång har jag mer på fötterna - vi blev attackerade i vårt eget hem(!!!) Jag satt och skrev förra inlägget i lugn och ro när det började ploppa upp varningar från Internet Explorer-listen längst ner; "Varning! Ditt virusskydd är lågt!" eller "Du kan ha blivit infekterad av Spyware" osv. Varningarna kom tätare och tätare och jag uppmanades att klicka på en "antispyware-länk" men gjorde inte det. När jag sedan gick tillbaka till mitt skrivbord så var den gamla bilden ersatt med en knallblå bakgrund med orden "Warning (i rött)" och "You have been infected!" Det var då jag klickade på den där länken och då blev det ännu bajsigare. Våran snälla kompis kom hit och fixade det och jag fick ta skulden för "infektionen". Jag tycker dock inte att det bara är mitt fel - det var ju en massa knas redan innan jag klickade på länken, ju!

Nåja - jag har i alla fall lärt mig att inte klicka på några hotfulla länkar i fortsättningen.


Jag är varken ekonomisk eller organiserad. I stort sett varje gång jag är nere på sta´n så sugs jag liksom in i någon butik som tvingar mig att köpa något onödigt. Idag var det en tweedkjol och ett stickat linne (något som jag inte var på jakt efter och definitivt inte behöver...eller...tja, inte linnet i alla fall). Eftersom jag är så himla impulsig och oplanerad känns det skönt att läsa om ännu värre köp. Detta kan t ex knappast betecknas som en absolut nödvändighet.

Och jag vet inte heller om det är så himla akut med svindyra märkeskläder till småbarn - kräks dom aldrig, tro? Och vad gör Charlotte om de vill äta? Det finns ju ändå en liten risk för att de spiller på sig - kan man tvätta en Guccitröja och ett par Replayjeans i 60 grader?

Nä, jag är nog ganska ekonomisk ändå när jag tänker efter ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0