Sista-minuten-lallande

Hur himla stressad jag än kan vara, lyckas jag alltid klämma in lite icke-jobbrelaterat lallande på internet (vilket kanske är en av anledningarna till att jag är så stressad ;-)
Idag hann jag läsa Impulsive-buy-Marvins senaste recension, denna gång var det av en sliskig hälso-juice.
Han är sååååå kul!!
image190

Kommentarer
Postat av: cecilia börjesson

Hejsan
såg att du skrivit lite om Pc.
Jag heter Cecilia Börjesson och tidigare drivit en av Sveriges lyxsiter inom mode flare.se. Nu har jag startat igång featuring så jag önskar er välkommna in till www.featuring.se.
Sveriges första lifestyle publication för kvinnor och IT. Idag har jag ute en krönika på Internetworld om just kvinnor och IT. http://www.idg.se/2.1085/1.99365
Detta är ett forum för kvinnor för att finna information gällande IT. Allt från mobiltelefoner ( bör de fortfarande blingas), elektronik, webbhotell, bilar och fantastiska fackord som bluetooth kommer undersökas, ventileras och prövas.men med rätt tone of voice. Kvinnor är mycket intresserade av IT idag men det finns inget forum där vi kan snacka.
All denna info kommer toppas med tävlingar där man varje vecka kan vinna ett par schyssta designerjeans om man gillar att engagera sig.
Välkommen in.
Cecilia Börjesson
Cecilia Börjesson

2007-04-17 @ 17:14:44
URL: http://www.featuring.se
Postat av: Agneta

Ehhh...jag vet inte om jag är rätt person att vända mig till med reklam om en IT-sajt. Enda gången jag faktiskt nämnde "PC" var när jag blev överlycklig över att den strejkade så att jag kunde lalla runt på skojsiga sajter ist f att jobba.

2007-04-19 @ 10:52:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0