Entusiasmering eller kontaktannons

Sökes: Entusiastiska medtävlande i Singstar samt barnvakt.

Det var verkligen superkul med Singstar, även om det visade sig svårt att sjunga medan man brottas med en ilsken 2,5-åring om mikrofonerna. Jag försökte sjunga "Duell" med J och kompisen F (man sjunger samtidigt på samma sång och spelet  registrerar tonsäkerheten i respektive mikrofon). Det visade sig vara en riktig utmaning att försöka se texten och nå mikrofonen, med lilla E stående framför tv-rutan och desperat och högljutt försöka slita åt sig micken.
Jag kanske borde vara tacksam åt hennes uppenbara schlagerintresse, men jag tänker nog ändå försöka lägga henne innan nästa Singstar-turnering.
J visade sig vara mindre entusiastisk än jag kunde hoppas, då hans okunnighet om schlagermelodier innebar skrämmande låga poäng. Jag hoppas att jag får genomslag för F´s förslag om ett handikappsystem som innebär att jag (som kan alla melodier och alltså fick trevligt höga poäng) ska få börja sjunga först 20 sekunder in i låten, vilket medför att medtävlande hinner samla poäng i 20 sekunder mer.

Nu börjar alltså projekt Entusismera till Singstardeltagande, alternativt en kontaktannons för att försöka ragga villiga medtävlande ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0