Julklappstips igen

När jag vaknar upp ur min jobb-dimma ser jag att det plötsligt lyser stjärnor i fönstren och det hänger glitter och tomtar i alla affärer. Om jag inte visste bättre skulle jag tro att det snart var jul...men det kan det ju inte vara - jag har ju inte ens börjat fundera över att börja tänka på att köpa julklappar. Inte heller har jag fått tag på årets Blossa, köpt julkalender eller planerat någon slags julstädning hemma.
Jag har dock lallat omkring på nätet och hittat praktiska julklappstips till min blogg.
image342
Dagens julklappstips - självrörande mugg.
Arbetsgivare inom både offentlig och privat sektor är numera livrädda för sjukskrivningar och lägger ner massor av tid och energi till att förebygga arbetsskador. Vi har höj- och sänkbara bord, friskvårdstimme, bidrag till gymkort och ett blad med pausrörelser man borde göra ett par gånger per dag när man får tid att flytta näsan från skärmen.
Det man inte har tänkt på är att underlätta den mest monotona och oftast upprepade rörelsen på många stillasittande arbetsplatser. Ok, jag får min dagliga motion under alla mina kaffe-hämtar-turer vilket ju är positivt men jag oroar mig ständigt för karpaltunnelsyndrom genom allt kaffe-omrörande.
Dagens julklappstips är lösningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0