Nä, nu räcker det!

Nu får jag f-n ge mig snart. Det är så löjligt mycket att göra på jobbet just nu att jag inte ens hinner kompismaila eller blogga på dagarna ;-)

Jag håller på att jobba mig själv gråhårig(are). Det finns ju sååå många andra och viktigare saker att tänka på, som t ex hur mina kära gamla kompisar har det. Här är en snabb uppdatering;

Allison i  Medium gjorde en himla bra säsongsstart med ny frisyr och första delen av ett dubbelavsnitt i torsdags. Men när hon berättade sitt gamla efternamn som ogift så var det inte alls samma efternamn som hon tidigare haft och som hennes bror också hade i ett avsnitt från förra säsongen – very skumt, indeed!

Allison
Criminal Minds
sänds, av någon underlig anledning, parallellt med Medium vilket innebär stressiga torsdagar och supertrista onsdagar och fredagar – vad ska jag göra för att få tablåmakarna att jämna ut godsakerna lite?!!
Criminal Minds
Det är tur att jag har video…i synnerhet med tanke på den ofattbart kassa sändningstiden för Boston Legal (01.30 på måndagnätter)!

Ugly Betty slutade med det bästa avsnittet hittills *snyft* men ersätts redan nästa vecka med den efterlängtade nya Gilmore Girls-säsongen – tjohooo! Jag väntar dock fortfarande på Desperate Housewives och börjar nu befara att femman inte köpt in fler avsnitt – det var ju ett halvår sedan jag sist hörde något från mina kära vänner på Wisteria Lane. Jag hoppas de mår bra!

GGDH

Nä, nu är det dags att fortsätta  - jobba, jobba jo-obba!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0