Små utmaningar

I ett försök att komma över detta - ännu färska - sår, har jag utmanat mig själv rejält idag. Nej, jag har inte anmält mig till bergsklättring eller vasaloppet - jag har på mig ett par vita jeans(!) Varje dag ser jag folk utstråla självsäkerhet och glamour spatserandes omkring med vita jeans, och kände mig tvungen att gå med i klubben -eller i alla fall ställa mig på väntelista för ett medlemskap. Jag köpte alltså ett par vita jeans och kände mig idag mogen att låta dessa komma ut ur garderoben, men f-n vad svårt det är. Ursprungligen satte jag på mig en puderrosa kavaj till, men så fort J fick se mig i morse sa han med finlandssvensk dialekt  "Hej MarjaLiisa, ska du på styrdans?". Även fast man knappast kan kalla min man "stilikon" så fick jag en plötslig och akut Finlandsbåts-skräck och provade såväl en blågrön kavaj som en beige blus och en tunika innan jag fastnade för en vinröd blus istället. Vita brallor är extremt svåra att bära och kavajer (i synnerhet mina relativt korta) ser lätt ut som de där Spencer-kavajerna man hade på 80-talet. Det ligger ett stort 80-tals-looks-hot över vita byxor och jag behöver verkligen få mitt medlemskap i självsäkerhets-och-glamour-klubben beviljat....annars får jag väl gå omkring och se ut som MarjaLiisa på väg till Åland med en paraply-rik finlandsbåtsdrink i handen ;-)
image213
Obs! Bilden är bara en illustration, varken byxorna eller benen (och definitivt inte magen) är mina ;-)


Kommentarer
Postat av: Anette

Jag har också köpt vita jeans. Det är skitsnyggt! Men jag är ju en äkta styrdansslampa...

2007-05-18 @ 09:41:52
Postat av: Anette

Ovanstående kommentar blev misstänkt för att vara spam - fick fylla i siffror i en ruta. Ha ha ha, det var skojigt! Ordet "styrdans" måste vara kontroversiellt.

2007-05-18 @ 09:43:10
Postat av: Agneta

Ja, man vill ju inte bli bombarderad av arga kommentarer från styrdansfans - de är ju riktiga värstingar;-)
Vad ska man ha till vita byxor egentligen? Har du en manual? ...för det borde man ha fått på köpet...lite som när man köper möbler från IKEA....

2007-05-18 @ 10:27:08
Postat av: Agneta

Haha - jag fick också fylla i den där rutan. Jag vågar nog inte nämna s-ordet igen ;-)

2007-05-18 @ 10:27:57
Postat av: Anette

Till vita byxor kan man väl ha vad som helst nästan, allt passar tycker jag. Har haft dom på dans - då med halternecklinne till. Passar också bra till tunika! Eller skjorta. Whatever. Vitt passar till det mesta.

2007-05-18 @ 12:13:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0