Uppladdning inför ESC

image210

Jaha - nu är det bara 1 dag kvar till semifinalen och nedräkningsklockorna på webbens alla ESC-sajter står nu och blinkar fram de återstående minutrarna och sekunderna. Även om semifinalen kanske inte är så viktig för oss svenskar i år - Tack Carola! - så ska man nog ändå ta chansen att sitta i soffan och, med munnen full av chips, såga andra länders kläder, scenshower och kassa sånger - det är ju det som är poängen med evenemanget!

Spänningen inför lördagen stiger och våra Arkare verkar självsäkra, vilket är ett gott tecken. Scenografin behövde ju ändras och trappan med den sänkbara plattformen byttes ut mot en snurrskiva. Den verkar funka bra - här kan vi se Ola snurra under The Arks första repetition.

Schlagerboysarna kommer nog knappast rösta på The Ark, men om jag lyckats släppa Sanna´s förlust i finalen måste de väl någon gång kunna komma över Anna Book´s - hon var ju inte ens i närheten av att vara bra, ju.

Få se nu...vad står det på checklistan....kolla skvaller på webben - check, kolla Arks repetition - check, surfa runt och kolla på deltagarnas scenkläder - check. Ytterligare en stämningshöjare vore kanske att öva lite med mitt favoritverktyg - ett brädspel!!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0