Det är Ok att vara lite töntig

Jag tror egentligen att alla människor har minst ett tönt-stämplat intresse - en slags passion som, när man berättar om den för andra så möts man av rynkad panna, skeptisk min och (kanske även) besvärad tystnad.
Under vårens delfinaler till melodifestivalen så hade min chef varje måndag roligt åt mina iakttagelser och synpunkter på låtarna, kläderna, artisterna. Han gav mig t om en egen punkt under varje måndagsmöte där han frågade mig vad jag ansåg om lördagens delfinalsvinnare.
Jag tycker - naturligtvis - att detta har ett klart allmänintresse och att alla var genuint intresserade, men jag inser också att han nog hade lite roligt på min bekostnad.

Därför är det så himla skönt att hitta en liten fristad hos en samling människor som också inser vikten av artisternas klädval och framträdande, låtarnas struktur och texternas relevans. Jag är ny medlem i Melodifestivalklubben!
....och inte nog med att jag hittat en liten schlager-oas, de hade också fixat finalbiljetter som är till salu för medlemmarna!!!!! *sjunger* Jag ska se finalen, jag ska se finalen....
image336
Detta visade sig bli en väldigt bra vecka för mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0