Kär igen

Jag har under ett års tid dreglat i smyg över min kompis Å´s underbara klocka. Det har kliat i fingrarna när jag sett den och jag har tittat in i några klockaffärer och frågat efter den, men annars har jag inte gjort några seriösa försök att köpa den.
Idag slog det till - helt plötsligt bara måste jag ha den. Jag mailade henne och fick artikelnumret och ringde sedan runt till några butiker i stan. De hade den inte i lager, men en av butikerna kunde kanske få in den....till det facila priset av 1975kr(!!!) Jag försökte låta cool i telefonen genom att inte svimma och sedan sa jag med en avmätt röst att de skulle fortsätta försöka ta in den (jag hoppas de inte har nummerpresentatör så att de kan söka upp mig och tvinga mig att köpa den). Nästa hållplats Google. Jag lyckades hitta den på e-bay (oanvänd) av en säljare med gott renomé och garantier. Hon ville ha $109, vilket ju känns betydligt överkomligare.....sen blir ju förstås frakten lite dyr....och man måste ha PayPal-konto, vilket jag inte lyckats lista ut hur man skaffar.
Jag ska maila henne ikväll och se om hon accepterar Visa (det borde hon ju göra) och om hon kan skicka den till Sverige.
Köpgalen?! Jag?! Nä, inte då ;-)

...fast den är ju fantastiskt läcker;
image267


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0