Har du bestämt dig...

...för det har jag!
Jag ska fixa om lilla E´s rum! Efter det svinigt dyra barnsängsköpet (dj-la Ikea att inte finnas i Västerbotten!) kom jag på att jag ville måla över hennes supertråkiga bårdtapeter som förra ägarna (the bård-lovers) satte upp. Jag funderar på något ljusljusgrönt eller möjligtvis ljusgult kanske men jag har inte bestämt mig. Sen har jag hittat fina wallies (=smarta avtagbara väggklistermärken för er inredningsoskulder out there) på inreda.com som jag tänkt investera i.

Min ursprungliga plan var att köpa färg och en stor roller som jag sedan snabbt skulle svepa över väggarna medan kaffebryggaren puttrade, men efter lite koll på de stora målarfärgsföretagens gör-det-själv-tips verkar det inte räcka med en kvart i tidsplanering(!!!)
Jag måste tydligen maskera lister, fönster och golv och skruva bort alla skyddskåpor på väggarna (vilka jag sedan helst skulle byta då de lätt känns "gulaktigt tråkiga" med den nya färgen) samt även måla om taket (då det tydligen också skulle se sjabbigt ut med de nya väggarna). Sen måste jag tydligen spackla väggarna noggrant innan målningen, som jag förresten måste göra i två lager (minst).
Jag känner mig redan trött och sliten och inser att jag måste köpa en 10.000-liters kaffebryggare om jag ska kunna klara den ursprungliga måla-om-medan-kaffet-blir-klart-planen....*suck*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0