Konstig Melodifestival...men slutet gott allting gott

Något konstigt hände i lördags - 4-5 låtar var riktigt riktigt bra men det blev ändå på något sätt mycket sämre än förra gången. Kristian var riktigt plump och dålig, sketcherna var tråkiga och - trots att det fanns så många hyfsade låtar - var sången av så dålig kvalitet att de saboterades (undantaget Sanna - jag ääälskar Sanna).

image388
...och så Carola och Andreas...*suck*
Även deras låt var riktigt bra och vinner nog stort på att höras upprepade gånger, men vad var det för himla framträdande?!! Är de så stora divor att de inte klarar duetter? De stod på scenen och sjöng och uppträdde samtidigt istället för tillsammans(!!) Hade de repeterat på var sitt håll och träffats i Västerås en halvtimme innan de skulle upp på scenen?! De hade tränat in två gemensamma handklappar, men annars tittade de ju inte ens på varandra när de sjöng och när Carola för första gången tittade på Andreas och la armen om hans rygg och hoppade runt i sista refrängen så välte hon nästan omkull honom.

Nåväl - Huvudsaken var ju ändå att rätt låtar vann i lördags!

Mitt tips till Carola och Andreas: Öva in ett gemensamt uppträdande istället för två separata innan det är dags för Andra chansen!

Kommentarer
Postat av: Anette

jag tyckte låten var medioker men den kanske blir bättre när man hört den flera gånger. Men VAD hade Carola på sig?? Kycklingdress? Så fuuuult!!! Jag tyckte det var helt rätt att det blev andra chansen. Dom var såååå säkra på att gå vidare direkt till Globen.HE HE.
Pausnumret (det sista) var ju jättekul!!!!

2008-02-18 @ 14:39:47
Postat av: Agneta

Ja, Björn är ju alltid rolig men alla andra var ju en besvikelse....

2008-02-18 @ 18:28:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0