..och det första

...inlägget från det nya förvaringsmöbel-fria tjänsterummet. Jag borde försöka organisera mina pärmar och mappar i snygga högar på golvet, men istället ligger de kvar i flyttlådan och väntar på bättre tider medan jag surfar runt efter inspiration.
Här hittade jag något superfiffigt.
Det finns många saker jag och J tycker olika om (läs: bråkar om) och en av dem är bokhyllan.
Han vill ha alla böcker i alfabetsordning medan jag tycker att de borde stå lite mer i storleksordning så att det inte ser så stökigt och rörigt ut. Här såg jag ett ännu bättre inredningstips - färgkoordinerade bokhyllor!!


Kommentarer
Postat av: Vännen J

Bokstavsordning. Såklart! Annars betyder det att man köper och läserböcker utifrån hur dom ser ut, och hur dumt verkar inte det. Men faktum är att vi har samma debackel: det finns en färg-och storleksfalang hemma också. Men dom klassas härmed som illiterata analfabeter. Helt utan kulturell skolning. Så det så. /Horace E

2008-09-11 @ 10:37:39
Postat av: Anette

Ja jag ställer i alla fall mina böcker i storleksordning - det ser snyggast ut. Jag hittar ändå... ingen har klagat hittills men så lever jag ju faktiskt ensam också... Under mitt äktenskap stod våra böcker i storleksordning men CD-skivorna i bokstavsordning. Det var ingen diskussion kring detta, så någon skilsmässoorsak var det inte.

2008-09-11 @ 11:20:00
Postat av: Agneta

Nämen kära J och Anette - har ni ingen känsla för estetik?! Den färgkoordinerade väggen är ju ett konstverk ist f en trist förvaringsplats för en massa gamla böcker som man ändå inte kommer att läsa igen. Fiffig recycling, om ni frågar mig ;-)

2008-09-11 @ 20:06:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0