Schemaomläggning

Jag hade bokat in 12 onsdagar kl 21.00 i kalendern till fyrans nya dramasatsning Oskyldigt Dömd och allt var frid och fröjd.....tills serien började.
De lurade mig igen!
De fick det att låta så bra - 4 juridikstuderande tar hjälp av en motvillig professor för att gräva i gamla rättsfall. Det de aldrig berättade i trailern till serien var att dialogen hade skrivits av en 12-åring med otroligt forcerade repliker och extremt tunna beviskedjor. Upplösningen liknade en tonårsdeckare - man går bara hem och hälsar på skurken och frågar "Mördade du XX?" Skurken tvingas då - pga av någon slags juridiskt bindande tonårsdeckar-regel - att erkänna: "Ja, den fi..an fick vad hon förtjänade!" Varpå hjälten plockar fram bandspelaren (för han har ju naturligtvis spelat in allt på band) och spelar upp bandet i rättssalen(!!!)
Såååå otroligt tunnt och förutsägbart.
Det enda roliga var när Persbrandt snackade med en av bovarna i hans garage och kommenterade "Dj-ligt fult garage du har, tycker jag."

(Bilden: Persbrandt plockar fram bandspelaren i rättssalen)

Nu väntar en schemaomläggning för onsdagarna....


Kommentarer
Postat av: Mia

Det kommer ingen annan bra serie på någon annan kanal då, för jag blev också besviken. Men kommentaren om garaget var kul.

2008-09-27 @ 14:20:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0