Hall-installation

Vi går mycket sällan på konstutställningar - ca 4ggr/decennium - och av rädsla för att vi ska förfalla till okultiverade vildar brukar lilla E underhålla oss med spännande installationer i hallen och vardagsrummet.
Lille E har nu varit hemma i vattkoppskarantän i 4 dagar och i brist på utomhusaktiviteter och lekkamrater har hon utvecklat sitt konstnärliga skapande.
Igår kom jag hem till nedanstående konstverk;

Eftersom min kultursvält redan gjort mig oförstående inför dylika mästerverk kände jag mig nödgad att fråga henne vad det är.

"Det är en flock kuddar som ska gå ut - de behöver få luft"

Innanför den beigea filten har hon mycket riktigt packat ihop några små soffkuddar och eftersom det är så kallt ute har de fått ta på sig hennes vita kofta, rosa mössa samt vinterskorna. Eftersom man vill vara fin när man ska gå ut har de också fått ett glittrigt armband på koftan (till vänster) och en grön väska med några viktiga plastdjur och legoklossar att ta med sig.
Den stackars lilla flickan har nu alltså varit inlåst (= utan luft) hela veckan så hon förstår hur jobbigt det är för de stackars kuddarna att sitta instängda hela dagarna.

Lilla E är den snällaste och roligaste människa jag någonsin träffat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0